wash me throughly from my wickedness

har lärt mig en sak om livet och det e att man vill förstöra sig själv och inte komma undan billigt.

jag kollade saldot i lördags efter jag kollat kroppen efter blåmärken. det va 900kr typ. hade spenderat 3000 på piss och skam. men det går ju alltid att tvätta fönster. jag tror alltid det är dimma ute och blir glad men det är bara smuts. vårljuset får mig att vilja bada i syra. jag ser saker, gamla ärr, röda prickar i ansiktet och kanske upptäcker nån skön kvist någonstans där det inte ska va en kvist. tänk att bli en ren målarduk och låta saker växa in med andakt. hur blir man ens det när det gått så här långt? skulle fota röven i går och det såg ut som nån stoppat ner en limpa i en sån miljövänlig tygkasse från ica. tur att den enda som får se den e “ansiktsform oval” nere i toastolen när jag skiter. jag har jag sökt juristprogrammet i lund. 9 terminer som kommer förändra ditt liv va deras tagline och det låter ju mer konstruktivt än candy flip halv 6 ute på nåt mörkt fält i början på september

Comments are closed.