vanliga livets blogg

jag har kommit på en asmysig grej för att kunna somna på kvällen! jag tänker på “3 frukter”. nu kanske ni undrar vad det är för rolig lek. det är en mycket bättre lek än att räkna får. man ska visualisera 3 frukter i olika konstellationer tills man somnar. t.ex. citron, lime, citron. jordgubbe, aprikos, vindruvor osv.. i går testade jag med tändare också och det gick lika bra. en grumlig rosa, en genomskinlig gul och en hårt lila till exempel. annars är mina sovtankar av den här karaktären: tänk om… *olika sociala scenarion* och sånt tänkande håller ju verkligen sandmannen på avstånd. jag gillar verkligen UFO, aliens med mera och har forskat om dom. det finns olika raser och vissa bor i underjordiska hålor på venus. det tycker jag låter riktigt skoj! i går kollade jag även på en film som handlade om en tjej som blivit tillfångatagen av wes bentley i ett parkeringsgarage. det sjukaste med det va.. att hon ville därifrån?

nu ska jag njuta av lustgas, har köpt 60 patroner :-)

Comments are closed.