australien

förlåt men är så irriterad över en sak, det e när håriga ska envisas med att raka snoppen men inte rakar nåt annat på kroppen!!! minns när jag var liten och gränslös i gamla stan, lol låter som en fabel. hurusom va jag på taverna connection och efter ca 16 stop vit ryss åkte jag hem med en riktigt hårig liten best som hade den sedvanliga “varma dolken” i hosorna som år 2005 betydde tur enligt änghlarnas pergament rulle lr whatever. jag ville väl ha mer mjöd och va “sexuellt destruktiv” för att ha någonting att berätta för min dåvarande psykolog som typ inte behärskade tal men blev märkbart intresserad av sexsnack (alltid för tighta chinos). sååå efter en lång ritt kommer vi hem till hans enkla boning i liljeholmen och jag får mjödet i min hand. jag höjer mitt glas och skrålar ut i sång nä, skitsamma, det är fuck time och av flyger hans 219% syntet björn borg kalsonger. en ettrig snoppjävel skvätter fram och ovanför snoppen hittar vi kontinenten australien på världskartan. alltså, det va helt renrakat där medan allt annat va fucking bigfoot. jag ba.. stirrade på det där och sen kommer den närmare med “svaj” och jag ville bara skrika och springa därifrån!!! men men, inte ett moln utan silver, den tidiga morgonen, medan kråkorna ropade “wööö wöö” lärde jag mig att verkligen maxa mitt underläge medan jag hade chansen och nu när jag är en gammal farbror kan jag skratta åt ljuva minnen av farbröder som “varit på” lilla 18 åringen :-)

Comments are closed.