full måne

det tar visst aldrig slut

full tis, tors, fre, lör, sön

sen telefonen på ljudlös i ett kolsvart rum en måndag medan skärmen då och då lyses upp av “evenemangsinbjudningar” och sen pling! så kommer det mail i inkorgen om fester och på instagram e man taggad i ett brinnande inferno och det e nya följare, mentions på twitter och chattar så jag sätter på flight mode, sover i 16 timmar, trycker av flight mode och inget nytt har hänt. så va det lika jobbigt? jag måste sluta va så mkt i telefonen så jag ba avföljde alla roliga på facebook och nu, hahaha, e mitt fb som en revy. stämningen är typ “nu har dottra allt fått 3 goda påsk ägg av haren” *bild på 3 suddiga påskägg och nån sur unge tagen med androidtelefon* och nästa inlägg e typ nån grå skog i sverigeväder och ba “vilken härlig promenad!”. hahaha. annars har jag bara värk, ångest, at mm. livet blir verkligen fruktansvärt efter 25. kanske blir bättre efter 30, vem vet. jag tror verkligen inte på att “livet blir vad man gör det till” utan att det handlar om att vänta på bra astrologiska perioder, tur och andra saker som dumma älskar <3

nu ska jag försöka “vila” fram tills det blir fredag igen

Comments are closed.