hej

snacka om att man är en wild sy-queen!!! har sytt som en galning sedan jag införskaffade min symaskin. bl a kuddfodral, gardiner och kappor. alla mina tyger är så fina. man slafsar omkring med det man tycker om i ansiktet eftersom där finns alla sinnen samlade. lökfen kommer på besök mellan varje kaffekopp. to do: operera bort svettkörtlarna, ta en kalciumtablett.

nu ska jag skriva ett metodpm. har gjort typ 5 diskursanalyser by now. är en datamaskin som spottar ur mig formuleringar. idag när jag satt på huk och rotade efter tyger vankade en gammal gubbe förbi och i släptåg kom en pust, förmodligen från hans kryddiga röv. men jag är lika glad för det.

vill köpa någonting eller dricka någonting.

ps

i helgen gjorde jag en asäcklig drink!! döpte fanskapet till “samba sambero”

ds

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80