pisselipiss

haha nu ska jag berätta va jag hatar.. när man står i kö till skithuset o nån passivt aggressivt piper “det finns pissoar där borta”. man ba aah det finns även knytnäve här borta fuckface. ofta man ens pissar på toaletten?? saker man gör på toa

1. drar ladd

2. smsar, speglar sig

3. slappar, tänker på livet medan vanlisar står och trampar vatten utanför och “verkligen måste kissa” hahahahah rätt åt dom

annars e jag helt rasande på bank id. har beställt droger från holland och då måste man göra en “internationell betalning” vilket är en tjänst man måste, håll i er nu: “aktivera på ditt bank kontor”. VEM HAR ENS KONTOR??? jag tycker en bank enbart ska vara en hemsida. ska inte finnas nåt fjantigt kontor där gamlaste ragnhhild o börje kan komma med sina fjuttiga 20 lappar uppklädda till tänderna och försöka peta in som “insätthning till godsgeneralen” eller vem fan dom tror äger deras fucking lägenheter suck. när ska jag orka gå till banken?? jag är faktiskt “utbränd”. men ok, jag har inte beställt droger från holland utan ett skal till mobilen :-) blev ni pepp nu eller

dricka mjölk

pippi!

åka på ikea och shoppa loss

så ska det låta!

så mycket bättre! keyo va verkligen magisk ikväll

på spåret

ett glas rött och lyxig hälsosam choklad 88% kakao

hej då

Comments are closed.