långredag

hej och välkommen till min blogg som handlar om olika saker jag vaknar av. i går, skärtorsdag, vaknade jag av glassbilens peppande truddelutt, vilket jag givetvis tog som en signal till att ta på syndiga sekreterar kjolen, göra rått svansar och springa ner till vändplanen här nere. hey mr ice cream man, do you have ice dildo? skoja :( jag vaknade på riktigt kl 22. har så bra dygnsrytm nu. sover bort dagarna, vaknar sent och sen går jag ut igen. hursomhelst, alkoholens dag firades tydligen på stan i går och trots att jag fortfarande var helt mörbultad efter tisdagens fester som innefattade överraskningsmiddag för dana och sen en klubb enbart öppen för vårt sällskap där man fick supa gratis och röka inne(!), så snurrade jag ett varv framför spegeln i sims och gick till vampire longue där det var häx möte. såg inga häxor dock men många ungdomar i t shirtar?? jag som hade medeltida kåpa dagen till ära och dom repen runt armarna :( sedan blev det radio skanstull innan ub och där va det rökig ångest mode som jag försökte döva med shots men inget hände. varför är det alltid mörkt ute på natten??? jag hatar det!!! taxibilar far som skott över broarna i mörkret. är så trött på natt och dag också. kan det inte alltid va skymning och ingen elektricitet tack

Comments are closed.