polly rompen

drömde att jag knulla en kille, så slinker det ut en sån godis “polly” ur rompen som jag lite diskret försöker fösa ner på golvet men så klirrar det till och han ba “vad var det för nåt?” och jag ba eeeh inget

:(

sen vaknar jag upp av dessa 2 kroniska ljud utanför mitt fönster: en grävmaskin som, av ljudet att döma, bara står och tomgångskör och sen en solstrålekör av barn som skriker. jag vill verkligen gå ned till dagiset och hålla en föreläsning i retorik & kommunikation. barn måste lära sig kommunicera utan att skrika. jag gjorde aldrig så när jag var liten. minns när man lekte med såna som “inte kunde nåt” och även om man visade 100 ggr fatta dom inte. byggde man koja utnyttjade dom den bara för nöje, typ kom dit med “sin egna privata lek” som va nåt främmande tecknat från kanal 5 och bara rev ner saker och gjorde till rösterna. asså så fel lek att föra oväsen?? jag va å andra sidan sämst på lek och ville för det mesta sitta på vindar och “prata gamla minnen”, man ba du e 8 år ditt jävla ärkesär. du har inga minnen?? suck.

annars är den största irritationen nu att det är påsk. hatar det. systemet är stängt hela tiden, fucking omöjligt att föra över pengar mellan banker och tydligen är man tvungen att festa ons-mån. orkar.inte

Comments are closed.