27/3 2000

hej dagboken. det är fanny. jag sitter på mitt rum och kollar på en snygg telefon jag fick i födelsedagspresent. en gul från märket Doro såklart och mamma visade hur man satte upp den på väggen. i dag har jag varit i skolan och jag svimmade nästan på matten för jag blev yr av mensen. många berömde mig för min frisyr, två stycken tofsar där bak och en mittbena framme (wet look) och det var väl tur för jag klev upp kl 06 och fixade håret i en timme. frida har färgat håret rött och börjat med smink. synd att inget smink i världen kan dölja en falsk bitch. jag har 5 st burkar cider gömda i garderoben som jag fick av den där gubben och lyssnar på alanis morisetts nya skiva Jagged Little Pill. önskar en viss kille i 9b kunde va här och sätta på mig ;-) här kommer en dikt

KILLAR KOMMER

KILLAR GÅR

MEN JAG ÄLSKAR DOM ÄNDÅ

längtar till den 4:e april då vi ska åka på klassresa till stockholm, gå i affärer och på mcdonalds och så. då ska jag ha den röda jackan med puffar och kanske har färgat håret då med. drömmen vore ju om man hittade en kille där men hur skulle det gå på typ 4-5 timmar? hoppas man får gå själv och inte typ följa efter nån töntig lärare för dom i klassen som är mesar brukar alltid få gå med lärare, haha rätt åt dom. nu ska jag ner på gårn. ska ta med mig smink, tamponger och cider men gömma dom under en zipp tröja. hörs imorgon!

Comments are closed.