fröa i sängen

hade en nära dödenupplevelse nyss. tog ett djupt andetag så for det in ett jävla frö i käften som låg i sängen :( började väsa, harkla mig och va ca 3 sekunder från att rusa ut i trapphuset och banka på dörrar när det for ut, rätt in i skärmen med en smäll. det händer BARA mig att det är frö i sängen??? att det dalar ner några hår på den lyxiga sushin eller att söta svampar slår ut på ryggen. jag får väl bara plocka några såna godingar till kvällsfikat helt enkelt :-) *positive vibration* lol ofta jag skulle äta sushi?? så ute. annars va jag ute på stan i dag och köpte sushi skoja, nä jag köpte en vhsbandspelare för jag “hittade en kartong med gamla filmer” i ett förvaringsutrymme och nu hoppas jag såå filmen i the ring ligger där? skönt att ha konkret deadline på livet. min bucket list är lika öde som mitt cv. vill såå inte simma med vithajar eller segelflyga ovanför niagarafallen med 8 tigrar samtidigt som det e whiskeyprovning och chokladmassage eller whatever, nä, däremot skulle jag vilja skönhetsoperera mig “hardstyle”. göra nåt riktigt livsfarligt med implantat, hacka av näsan och sen lägga upp ett blåslaget kadaver på instagram och skriva “tack”. hahahaha älskar när det e dålig stämning på instagram och det bara blir typ 7 likes <3 nu ska jag sova, godnatt kåtisar

Comments are closed.