dumm

nu ska jag prata om ångest som vi alla älskar. förstår ni är väldigt nyfikna men va ska man göra när inget spelar roll. min akuta ångest e av den här karaktären:

ligger i sängen

vrider mig i plågor

kollar på skräckfilmer jag redan sett 2-8 ggr.

för rastlös för att kolla hela tiden så jag rullar mest runt

pratar

sparkar i sängen

kramar kuddarna, skriker i dom

tror jag ska dö

ber till gud

sen efter nåt dygn släpper det över en sekund. som att det har värkts ur mig

och då tar den vanliga ångesten vid och den gör väl också ont, fast inom ett bekant ramverk. typ som att leva under bilan, som finaste stig dagerman skrev: “två ting fyller mig med fasa. bilan ovanför mig och bödeln inom mig”

jag är alltid rädd och arg och har varit det hela livet. hade ångest när jag va 3?? ville dö när jag va 8

¯\_(ツ)_/¯

men så talar jag med mina andliga guider, på astralplanet och dom ger mig vägledning i svåra perioder. i går berättade en kvinna som kallar sig “biggan” att jag borde vidga mitt medvetande genom att börja injiciera amfetamin. skoja hahahahaha så kul om man hade skit dåliga “guider” som bara ville sabba och förstöra :-) apropå det övernaturliga vill jag prata med min familj, dvs gå till ett medium då typ alla i min familj e döda? haha. maila mig om ni har tips på ett asbra medium i sthlm. det måste va kvinnligt medium då det bara kommer bli konstig stämning om det e kille. tacos hej

Comments are closed.