hallå

normalt att det snöar linobögs-mjäll utanför rutan. överväger att beställa en taxi till 711, mina små ciggisar är nämligen slut. jag tänker köpa en symaskin idag för flera tusen!! tänker sitta här med mina drinkar och sy gardiner, kuddfodral, kläder, ett hudfärgat överdrag till den där uppblåsbara dockan etc. jag vill verkligen ha dubbla tyger på gardinerna. typ en lite genomskinlig tennisgul varant ovan ett hårdmönstrat retrotyg. fattar inte hur man använder en symaskin dock. slöjd i allmänhet borde bannlysas från skolplanen. obligatorisk slöjd. liksom utöka samtliga kärnämnen med 353% istället och begränsa slöjd till sånadär rehabprogram för narkomaner. när man väl sitter där med en grej framför sig bör man ju lära sig eventuellt hur den fungerar. trial and error – sex and terror!!! *har rimtics* men jag minns hur syslöjden var så jääääävla stigmatiserande. jag bytte till syslöjd efter 2 år av olika sorters bokstavsbarns (orka ha genetiska fel) försök till att kasta mig i svarven, hyvla på mig etc. att sitta där och ha gett upp. så frustrerande. själva könsfördelningen var ju dessutom helt mongo, eller, rättare sagt, det fanns ingen. det gick typ skvaller på skolan om en “tjej som hade valt träslöjd”, ursäkta. hurusom var jag ned på närlivs alldeles nyss och köpte nya, goda cigg. en perversion jag har är att lägga ciggen i kylskåpet. när man väl rycker fram en “jävel” och stoppar in den i munnen visar den sig vara nästintill fuktig.

har bloggsurfat hela natta. fattar inte när människor fotar sig själva och munskrattar samtidigt, så freaky. visualisera någon som skrattar i sin ensamhet och fotar sig själv hemma på kammarn i typ örebro. that’s sick!

nu ska jag youtuba slagsmål!!! favoriter: the bride vs elle driver (bitch, you don’t have a future), alabama med hagelgeväret, mallory vs redneck (your move, fucker), slutet av death proof, i scream när tatum slänger öl på spöket (hahahaha enbart av nostalgiska skäl). nån dag tänker jag lista mina favo-kastrationsscener, några på rak arm: den i badkaret i I spit on your grave, slutscenen i hostel 2 osv!!!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80