suck

jag bara festar hela tiden. i onsdags var det kårpub. jag och en dear old friend gick dit och drog tequilashots. det kan inte vara en slump att jmk ligger längs fucking karlavägen, bredvid systemet (10 minuters power walk till riche). man blir ju alkis för mindre.väl på riche bestämde vi oss för att vara sura subbor med smak för guld och pengar. beställde en daiquiri *värmlands-trash* ringde pv så vi skulle kunna göra 20-frågor i större grupp. jag var bright och valde anna linds mördare: mihajlovic. ba “jöbbar han inom tv”, “brukar han gå på berns”, “är han creddig”, nej nej nej. så fortsatte vi till spybar där vi dansa hela natta. hata när de spelar såndär “pio pio pio” som växlar i pitch, tune eller crs eller vad det nu heter. kan inte härma ljudet, vill ha en cigg. väl hemma påpekade min pv att jag har blivit fet, han pekade på en klump under armen och sade “titta där”. i framtiden när jag är lite möratrött kan jag klämma fast lite fett med en klädnypa och ba “knulla där”. imorgon hade jag tänkt göra margaritas med väteperoxid fulla håret. min nya stil: horbög från midwest. överväger att köpa locktång.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80