oj oj

blir fortfarande helt yr i huve när jag tänker på “dildo i satin”. vem köper en sån? fattar inte, vi bara förtränger den aspekten att den kanske ska användas. kanske ornera den med krusflor och paljetter while at it. när jag i nästa liv tillverkar “diddels”, som min farmor kallar dem ska de vara bruksvänliga. in i diskmaskin – ut ren och fin!

har insett att det verkligen kommer bli en kris dagen jag börjar jobba. min vardag just nu: självstudier: max 8h/vecka, drinkar: max 5 dagar/vecka. måste plugga tills jag dör. nu ska jag äta wraps. haha, på mcdonalds ba *bekymrad min*: jag skulle vilja ha en såndär “vrapp”. orkar verkligen inte va kaxig och komma där, slängandes med håret och ba “ge mig en rääp”.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80